Ennenkuin aloitan blogini säännöllisen kirjoittamisen, haluaisin kertoa teille rakkaat lukijat (etenkin ne kaikki anonyymit) pari faktaa.
Fakta nro1: En ole pr0-mia tai ana. Olen tyttö joka yrittää _parantua_ bulimiasta.
Fakta nro2: Tiedän ettei laihdutus ja bulimiasta paraneminen ole hyvä yhdistelmä. Ei tarvitse tulla enää kertomaan sitä minulle.
Fakta nro3: Jos teksti nyt ei jostain syystä miellytä, niin siinä selaimen oikeassa yläkulmassa on nappi jota painamalla tuskasi helpottaa kummasti.
Fakta nro4: Jos päätät jättää kommentin, arvostan suuresti sitä jos laitat mukaan myös esim. vaikkapa oman blogisi urlin.

Kiitos ♥

Ja sitten tähän päivään. Oksennuksia tänään 1. En ole mitenkään ylpeä itsestäni, olisin yhtä hyvin voinut jättää syömättä sen leivän. Ei vaalea leipä muutu terveelliseksi vaikka sen päälle kuinka latoisi kurkkua.
Tänään liikunta jää vähän huonoksi, koska en pääse nyrkkeilytreeneihin. Välillä vituttaa kun ne vapaaehtoistyön ylimmät johtajat sopivat kokoukset aina jonkun tärkeän menon päälle. No, onneksi tänään oli koululiikuntaa. Ai että mä rakastan sulkapalloa, siis ihan oikeasti. Voisin melkein ruveta harrastamaan sitä mutta en ole oikein vielä löytänyt viikostani vapaata päivää sille. Harrastuksiini kuuluu btw tällähetkellä nyrkkeily ja kuntosali.
En aio ruveta pitämään kirjaa tänne siitä mitä olen syönyt, mutta tykkään ihan hirveästi suunnitella mitä voin ja en voi syödä. Tutkin kalorimääriä ja vertailen niitä (tiesittekö muuten, että ruispuikuloissa on 10kcal vähemmän/pala kuin ruispaloissa ?).
Diagnoosinani on tällähetkellä epätyypillinen ahmimishäiriö ja vakava masennus.
Sh:ni (jonka kanssa muuten tulee kohta 2vuotta) vaihtelee kausittain:
Joko vain syön ja oksennan enkä liiku yhtään, tai syön vähän enkä oksenna paljoakaan ja liikun hirveästi. Tällä hetkellä menossa se jälkimmäinen.
Uskaltauduin vaa'alle tänä aamuna ja tulos oli järkyttävä 62,8kg. Painoin n.1½vuotta sitten vielä 54kg. Bulimia ei ole kovin kiva ystävä, se näes tuppaa lihottamaan vaikka kuinka yrittää aina oksentaa kaiken.
Ajattelinkin nyt sitten näin kevyeksi alkutavoitteeksi ottaa 59kg (ettei paino enää alkaisi sillä hirvittävällä numerolla 6) Ja sen jälkeen 54kg ja sitten 50kg.